Make your own free website on Tripod.comcnibusiness
Produk

cnilogo.gif

CNI menawarkan pelbagai barangan yang memenuhi keperluan penggunaan anda seperti makanan dan minuman kesihatan, barangan penjagaan diri, household, automobil dan lain-lain.

PRODUK-PRODUK CNI
 
Diantara produk-produk yang ditawarkan
Dapatkan barangan-barangan tersebut dengan harga yang berpatutan

allproducts.gif

 
 
KESIHATAN ANDA TANGGUNGJAWAB ANDA.
DAPATKAN BARANGAN CNI UNTUK KESEJAHTERAAN HIDUP ANDA

cnilogo.gif

Produk luar biasa-Life Enzime

lifeenzime.jpg

Life Enzyme adalah diantara produk terbaru CNI yang  diimport dari Taiwan. Enzim adalah bahan pemangkin pelbagai tindak balas biokimia dan wujud dalam semua sel hidup untuk mengaktif dan membolehkan sel-sel tubuh badan menyaksikan pelbagai fenomena biotik. 

Enzim merupakan sejenis protein kompleks yang sungguh unik dan merupakan bahantara yang penting untuk metabolisme dan pelbagai perubahan kimia dalam tubuh manusia. Tiada enzim bermakna tiada perubahan kimia dan tiada metabolisme dalam tubuh badan, justeru itu nyawa tidak dapat diteruskan. Tubuh manusia bagaikan sebuah kilang kimia yang kompleks dengan perubahan-perubahan kimia berlaku secara berterusan di dalam organ-organ tubuh badan, siang dan malam. Kelancaran perubahan kimia bergantung pada kerjasama ratusan ribu jenis enzim yang mempunyai peranannya yang tersendiri. Dalam proses perubahan kimia ini, sebahagian enzim akan berkurangan atau rosak. Tubuh badan hanya berupaya menghasilkan sebahagian kecil enzim dah selebihnya perlu diperolehi daripada diet harian untuk menyeimbangkan enzim dalam tubuh badan. Kekurangan enzim boleh menjejaskan metabolisme sesetengah organ. Seterusnya pelbagai masalah kesihatan yang serius akan timbul dan nyawa manusia akan terancam. Oleh itu dapatkan Life enzyme untuk menyambung hayat anda. 

 

TIADA ENZIM
TIADA KEHIDUPAN

Home

Profail Syarikat | Produk | Testimoni | Jutawan CNI | Aktiviti | Hubungi Kami | Mengenai Kami | Ruangan Khas